Травнева робоча зустріч учасників міжнародного проекту «Партнерство для навчання та викладання математики в університеті» (PLATINUM)

05 29 PLATINUM02

29 травня 2019 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

  

29 травня 2019 року, в рамках проекту «Партнерство для навчання та викладання математики в університеті» (PLATINUM) програми ЄС Еразмус + КА203 – Стратегічне партнерство для вищої освіти, 2018-1-NO01-KA203-038887, партнером якого є Київський університет імені Бориса Грінченка, відбулася робоча зустріч команди учасників Університету та керівника проекту Юрія Роговченка, професора Університету Агдера (м. Крастіансанн, Норвегія). Київський університет імені Бориса Грінченка представляли – координатор проекту в університеті Наталія Вікторівна Морзе, проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, Бойко Марія Анатоліївна, старший викладач кафедри комп'ютерних наук і математики, Мажуга Юрій Іванович, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри початкової освіти педагогічного інституту та Грицеляк Богдан Ігорович, заступник завідувача з питань проектування Web-систем НДЛ інформатизації освіти.

Під час зустрічі учасники взяли участь в обговоренні плану діяльності та звіту за виконану роботу згідно робочих пакетів проекту. Ключовими питаннями зустрічі також були обговорення структури нового курсу "Математика в реальному житті", анкети про впровадження дослідницько-пізнавального підходу при вивченні математики, вивчення партнерами PLATINUM інтересу бізнес структур до залучення їх дослідження з питань покращення якості математичної освіти. Координатор проекту в Київському університеті імені Бориса Грінченка Морзе Наталія Вікторівна ознайомила колег з концепцією створення та підтримка інноваційного бізнес-інкубатора в систему університетської підготовки. Учасники зустрічі визначили план подальших дій по робочому пакету IO5.

 

Травнева робоча зустріч учасників міжнародн...
Травнева робоча зустріч учасників міжнародн...
Травнева робоча зустріч учасників міжнародн...