Вручення дипломів

magistrУрочисте вручення дипломів бакалаврів, спеціалістів, магістрів
29 червня 2011 р.
вул. Тимошенка, 13б, актова зала

29 червня 2011 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів на присвоєння освітньо- кваліфікаційних рівнів "бакалавр", "спеціаліст" та "магістр".

Грінченківська родина виховала та надала сучасної професійної підготовки 752 бакалаврам, 229 спеціалістам,  222 магістрам. 

Ректор Віктор Олександрович Огнев'юк привітав випускників із  вступом у професійне життя, підкресливши, що цей день для них – особливий, адже є свідченням сумлінної праці впродовж років навчання.

До привітань приєдналася почесний гість Університету Віра Зіновіївна Горюнова – начальник Головного управління освіти і науки Київської міської державної адміністрації. Вона наголосила, що отримання диплому елітного столичного Університету – це значна подія у житті майбутніх фахівців, яких чекають заклади освіти столиці.

Щирі слова настанови на майбутнє пролунали від проректорів та директорів інститутів.

Зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, присвятили рідному Університету випускники. Бурхливими оплесками їх підтримали батьки, які прийшли на свято.

Приємним сюрпризом стали концерні виступи талановитих, популярних артистів: заслуженої артистки України Інеш, лауреата міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсів, соліста Харківського національного академічного театру опери та балету імені Миколи Лисенка Володимира Козлова, фольклорного ансамблю "Будьмо", молодих виконавців, лауреатів міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсів Марти та Руслани Лоцман.

В концертній програмі взяла участь викладач Інституту мистецтв Оксана Петрикова та  студенти Інституту мистецтв - Зикова Анастасія, Кірєєва Ксенія, Костенко Діна. Сучасні ритми, пластику, драйв презентувала своїм виступом хореографічна студія "Luckout club".

Сучасна сценографія, захоплюючий відеоряд на екранах, квіти і сяючі посмішки у залі – це все створювало атмосферу піднесення, незабутніх миттєвостей життя.

Свято закінчилося, попереду бурхливе життя. Але святкові, піднесені емоції, приємні спогади про навчання залишаться з бакалаврами, спеціалістами та магістрами на все подальше життя.

Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо упевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю! 

Сьогодні для вас відкрито нову сторінку життя — вибір професії, а це перший крок у дорослий світ. Перед вами розстеляється широка дорога, відкриваються нові можливості й перспективи. Завжди пам'ятайте, що головне в житті — допомагати людям, творити добро, дарувати радість, шанувати батьків та вчителів, працювати наполегливо й натхненно.

Тож бажаємо кожному з вас упевненості в собі, у власних силах, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю!