Семестрове навчання наших студентів у Брюсельській школі журналістики та комунікацій розпочато

Семестрове навчання наших студентів у Брюсельській школі журналістики та комунікацій розпочато

05 лютого 2024 року

Брюсельська школа журналістики та комунікацій (IHECS)

 

 

 

З 5 лютого 2024 року студентки Факультету журналісти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка Анна Некрашевська (ОП "Міжнародна журналістика", 2 курс), Соломія Сокур (ОП "Журналістика", 2 курс), Крістіна Прус (ОП "Реклама та зв'язки з громадськістю", 2 курс) та Діана Карлова (ОП "Міжнародна журналістика", 2 курс) вже розпочали семестрове навчання та опановують нові навички майбутньої професії у Брюсельській школі журналістики та комунікацій (IHECS) за програмою академічної мобільності Еразмус+ КА131.

Перший інтеграційний тиждень виявився дуже насиченим і продуктивним на нові зустрічі, знайомства, занурення в інше соціокультурне середовище та адаптацію до освітнього процесу. Бельгійські партнери організували для наших студентів ознайомчі зустрічі з викладачами та керівництвом IHECS, а також провели екскурсії містом.

Попереду студентів чекає семестрове навчання та екзаменаційна сесія в IHECS.

Бажаємо нашим студентам розширення професійних знань та навичок, здобуття нового життєвого досвіду та успішної інтеграції у європейський освітянський простір!

Ціль 17. Партнерство заради сталого розвитку

Матеріали надані НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти