Особистісний розвиток НПП за програмою «Життєвий простір і психологічна пружність»

Особистісний розвиток НПП за програмою «Життєвий простір і психологічна пружність»

29 січня - 12 лютого 2024 року

Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

З 29 січня по 12 лютого 2024 року для науково-педагогічних працівників Університету Грінченка успішно реалізована програма підвищення кваліфікації за модулем «Життєвий простір і психологічна пружність» з урахуванням реалізації пріоритетних цілей сталого розвитку, зокрема, ЦСР 4, тобто заохочення навчання впродовж усього життя для всіх.

Формат роботи – мала закрита група з 14 учасниць, які протягом 3 тижнів зустрічалися наживо, а також працювали самостійно.

Програма спрямована на підвищення особистісної компетентності, зокрема, на актуалізацію особистісних ресурсів, на дослідження суб’єктивних викривлень сприйняття світу, на віднаходження рівноваги між внутрішнім і зовнішнім світом людини, на поновлення регулюючих смислів життя у подіях війни.

Це був цікавий досвід для колег нашого Університету щодо роботи із заглибленням у свій внутрішній простір та пропрацюванню особистісних переживань. У результаті виконання низки практичних завдань кожна учасниця отримала відповіді на важливі для себе екзистенційні питання.

Колеги відзначили високий професіоналізм та індивідуальний підхід автора програми і тренера, доктора психологічних наук, професора кафедри психології особистості та соціальних практик Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Каліщук Світлани Миколаївни.

З програмою можна ознайомитися на сайті Університету за посиланням.

Ціль 4. Якісна освіта

Матеріали надані ННЦ розвитку персоналу та лідерства