Співпраця з Університетом Тойо

Співпраця з Університетом Тойо

05 квітня 2024 року
м. Токіо, Японія

 

 

Київський столичний університет імені Бориса Грінченка протягом останніх двох років активно розвиває співпрацю з одним із найвідоміших університетів Японії – Університетом Тойо (м. Токіо, Японія).

У рамках цієї співпраці студенти-грінченківці активно беруть участь у програмах академічної мобільності в університеті-партнері. На початку квітня четверо студенток Університету Грінченка освітньої програми «Мова і література (японська)» Анастасія Макієва (3 курс), Алла Дронова (2 курс), Катерина Редька (3 курс) та Софія Галінкіна (3 курс) розпочали семестрове навчання в Університеті Тойо.

З цієї нагоди 05 квітня 2024 року грінченківці зустрілися з президентом Університету Тойо пані Етцуко Ягучі. На знак дружби між двома університетами наші студенти презентували професору Етцуко Ягучі подарунковий екземпляр «Кобзаря», а також сувеніри від Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

Стажування грінченківців в одному із найпрестижніших закладів вищої освіти Японії лише розпочалося й наші студентки матимуть змогу не лише навчатися та опановувати япономовні й англомовні курси, але й зануритися в неймовірну культуру країни Вранішнього сонця та краще пізнати дружню до України Японію.

 

Ціль 4. Якісна освітаЦіль 17. Партнерство заради стійкого розвитку

Матеріали надані НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності

Екскурсія на гору Фуджі
Екскурсія до Осакського замку
Екскурсія на гору Фуджі
Зустріч грінченківців з ректором Університе...