Слова співчуття з приводу непоправної втрати Леоніда Федоровича Василевича

Леонід Федорович ВасилевичКолектив викладачів, співробітників, студентів Київського університету імені Бориса Грінченка висловлює щире співчуття рідним і близьким з приводу смерті доцента кафедри інформаційних технологій і математичних дисциплін Леоніда Федоровича Василевича. Леонід Федорович працював в Університеті з 2006 року, був одним із фундаторів кафедри інформаційних технологій та математичних дисциплін. Неодноразово нагороджувався подяками та грамотами ректора, преміювався за сумлінне виконання посадових обов’язків, застосування інноваційних підходів до викладання, виховання студентської молоді у дусі свободи, порядності, поваги до знань.

Леонід Федорович є керівником дипломних робіт, автором численних методичних та наукових робіт із застосування теорії нечітких множин в різних галузях господарства, освіті та науці, прийняття рішень за умов нечіткої інформації, ризику та конфлікту.

Леоніда Федоровича Василевича ми завжди будемо пам’ятати як висококваліфікованого фахівця, колегу, який завжди прийде на допомогу, оптиміста, виключно порядну, щиру і чесну людину.