Засідання ректорату 12 серпня 2016 року

zasidannia rectoratu12 серпня 2016 р
м. Київ, вул. М. Тимошенка 13-Б

  

 

 

12.08.16 відбулося засідання ректорату. На початку засідання ректор, голова приймальної комісії, Огнев’юк В. О. привітав усіх із успішним завершенням вступної кампанії та подякував за роботу членам Приймальної комісії, а також усім, хто причетний до вступної кампанії – 2016. Про попередні підсумки вступної кампанії доповідали проректор з науково-методичної та навчальної роботи, заступник голови приймальної комісії Жильцов О. Б. та директори інститутів, декани факультетів, директор коледжу. Так, на навчання до Університету зараховано 2912 осіб, що майже на 200 осіб більше, ніж попереднього року.

Під час засідання було піднято низку важливих питань, а саме: хід підготовки до нового навчального року; відзначення Дня Прапора та Дня Незалежності; відкриття Факультету права і міжнародних відносин; відкриття Факультету здоров'я, фізичної культури і спорту та гуртожитку 30.08.2016; організація посвят у студенти; деякі кадрові питання, зокрема конкурси на заміщення посад, підготовка штатного розпису; поїздка членів ректорату на археологічні розкопки у с. Майданецьке, Тальнівського району, Черкаської області.

Також розглядалося питання щодо створення жіночої гандбольної команди Університету спільно з ДЮСШ-21. З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.