Шановні грінченківці!

Науково-дослідна лабораторія освітології, Педагогічний інститут та Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених запрошують Вас до інтелектуальної гри «Освітологічні дебати», яка відбудеться 18 травня в онлайн режимі. Тема цьогорічної полеміки «Академічна доброчесність під час змішаного навчання: дотримуватися не можна порушувати».

Чи можливо дотримуватися академічної доброчесності при навчанні в умовах пандемії? Завітайте на традиційні Освітологічні дебати, і ми разом дамо відповіді на питання, спричинені новими освітніми викликами.

Незмінні учасниці інтелектуальної гри «Освітологічні дебати» вже третій рік поспіль, студентки Педагогічного інституту Марія Бобер, Уляна Карповець та Тетяна Іванченко, раді будуть зустрітися з небайдужими до питань сучасної освіти та виступити перед суддівською командою.

Знайдіть нас тут: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 Публікації наукових статей у наукових журналах НДЛ освітології