22 грудня 2012 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка народилася ще одна добра традиція – «Новорічні зустрічі в родинному колі».
Наближається свято і все частіше звучать ці вітання: «З Новим роком!» і в душі оживає казка. В холі Університету гостей святкової події зустрічала яскраво прикрашена ялинка, а у концертній залі відбулося Новорічне свято для дітей співробітників та всіх бажаючих, хто завітав до нас у гості. Діти привели з собою батьків, які так само чекали на новорічне диво.
Казкову атмосферу у концертній залі створювали артисти, якими були наші студенти на чолі з неперевершеною Барбі-Йожкою (в ролі – начальник НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів Оксана Володимирівна Перепельченко). Під музичний супровід наживо, у виконанні Маестро (Юрій Маслянка), Дід Мороз (Володимир Соболь), Снігуронька (Анастасія Григорук), Рапунцель (Ганна Сало), Аврора (Анастасія Тимошина), Жасмін (Елеонора Черевко) і Синичка-сестричка (Марія Герасименко) разом з дітьми весело грали і співали, водили хороводи, проводили жартівливі конкурси, даруючи всім учасникам призи – солодощі та новорічні прикраси.
Другою частиною свята стала новорічна вистава «Іспит з добрих справ», постановку якої здійснили учні школи естрадного виконавства «DREAM SCHOOL». Юні артисти є учасниками, фіналістами та переможцями великої кількості телевізійних, медійних та інших шоу-пректів («Шоу №1», «Дитяче Євробачення», «Новая Волна», «Зірковий час», «Слав’янський базар», «Голос країни», «Фабрика зірок», «Eurokids» та інші престижні проекти).
Проходять роки, а та дивна казка залишається з нами на все життя. І, будучи вже дорослими, ми так само віримо у чудеса, які повинні статися в цю чарівну і казкову ніч. Хоч на одну мить свято Нового року повертає нас у чарівну казку, повертає в пору дитинства і юності, до тих дивних і неповторних хвилин щастя, яке ми вже колись відчували.