IMG 085628 лютого 2013 року
Міжнародний виставковий центр
м. Київ, Броварський пр-т, 15


28 лютого у Міжнародному виставковому центрі відбулась незабутня подія святкування Ювілею одного з найвідоміших релігійних діячів сучасності – Блаженнішого Любомира Гузара.
Наш Університет мав приємну нагоду і велику честь бути запрошеним на це свято, приєднавшись до численних рясних привітань. Грінченківці подарували ювіляру презентаційний диск «Елегія», на якому записано однойменний твір, створений у співпраці автора віршів - Андрія Коновалова (студента Гуманітарного інституту) та музики - Кондратенко Ганни Григорівни (заступника директора із соціально-гуманітарної роботи Інституту мистецтв).

В’язанка закарпатських народних пісень у виконанні ансамблю Університету, за участю Перепельченко Оксани Володимирівни (завідувача НМЦ СГВ та ОДС), стала для Любомира Гузара приємним спогадом про батьківську землю. Також лунали привітання Ювілярові з Америки, Італії, Німеччини, Польщі.

Центр Академічного Душпастирства Київської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви доклали всіх зусиль аби гречно привітати Його Блаженство Любомира, оточивши його талановитою молоддю. Бажаємо Блаженнішому Любомиру Гузару міцного здоров’ я і, за його словами, «очікуваної зустрічі через 10 років на цьому ж місці!».