26 квітня 2014 року, до Міжнародного дня танцю, на сцені концертної зали Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся 14-ий Міжнародний фестиваль мистецтв «ArtВесна».

Під творчим керівництвом Дар’ї Бернадської, кандидата мистецтвознавства, куратора напряму підготовки «Хореографія», блискучу танцювальну феєрію створили студенти-хореографи та близько 650 учасників хореографічних колективів з усіх куточків України.

Компетентне журі об’єктивно оцінювало талант та майстерність конкурсантів: було вручено більш як 50 кубків та медалей, 3 спеціальні премії. Гран-прі Фестивалю - Сертифікат на встановлення системи кондиціювання для танцювальної зали - виборов колектив «Клерико» (м. Вишгород, керівник Ольга Пінчук).

Подарунки та призи учасникам надали партнери заходу – Цирк Кобзов «VIVAT», Дельфінарій «НЕМО», дитяча косметика «Алёнка», магазин «Все для танцю», компанія «ЕвроКаф» та ін.

Окремо хочеться відмітити виступ-презентацію студентів напряму підготовки «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка: класичний та сучасний танцювальний блоки, теоретичну презентацію Наукового гуртка напряму підготовки «Хореографія» (керівник – Денис Шариков, доцент напряму підготовки «Хореографія»).

Мистецьким подарунком став показ на нашій сцені композиції «Дихання Весни», присвяченій річниці Чорнобильської трагедії (хореографія та постановка Дарії Бернадської). Прем’єра відбулась у Франції, м. Париж, 2 квітня 2014 року в проекті «Danse universitaire», в рамках програми обміну Київського університету імені Бориса Грінченка з унівесрситетом Париж-Сорбонна.

Дякуємо організаторам та всім прихильникам хореографічного мистецтва за яскраве свято і запрошуємо на 15-ий Ювілейний Міжнародний фестиваль мистецтв «ArtВесна» у квітні 2015 року!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16