30 вересня 2014 року весь Православний світ відзначає високе, духовне християнське свято Віри, Надії, Любові. Цього сонячного осіннього дня у Київському міському центрі роботи з жінками КМДА відбувся круглий стіл з питань моральних цінностей, духовних традицій і звичаїв українського народу.

Своїми роздумами, життєвою позицією та професійним досвідом поділилися зі студентською молоддю славетні жінки України : Марія Орлик (лідер жіночого руху України, відомий політик, державний та громадський діяч), Галина Менжерес (заступник голови Київського виконкому (1975-1991), голова Спілки жінок міста Києва), Віра Міленко (директор Київського міського центру роботи з жінками), знані мисткині, поетеси, художниці та народні майстрині. Представниками від Київського університету імені Бориса Грінченка на круглому столі були студенти Гуманітарного інституту, Інституту суспільства, Інституту мистецтв та співробітники НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів.

Неповторною емоційною складовою програми заходу стали творчі виступи студентів Інституту мистецтв: Катерини Маргарян, Юлії Прокопчик, гурту «Автограф» та солістів загальноуніверситетської вокальної студії «Натхнення»: Гурбан Валерії, Іващенко Оксани. Круглий стіл «Віра, Надія, Любов» у Київському міському центрі роботи з жінками піднесено та харизматично провела завідувач НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів нашого Університету Оксана Перепельченко.

В рамках багаторічної співпраці та взаємодії нашого Університету із Київським центром роботи з жінками проводяться різнопланові навчально-методичні заходи, культурно-мистецькі та концертно-розважальні програми для студентської молоді та освітян столиці, у яких грінченківці беруть активну участь. Це сприяє розвитку соціо-культурного середовища столиці.

IMG_5047
IMG_5065
IMG_5074
IMG_5088
IMG_5090
IMG_5106
IMG_5135
IMG_5143