04 березня 2015 року у Київському міському Центрі роботи з жінками (КМДА) відбулось вручення нагород за підсумками міського конкурсу «Киянка року-2014», що проводиться дев’ятий рік поспіль.

Щорічно Програма «Киянка року» збирає кращих представниць різних сфер, які не залишаються осторонь суспільних проблем, беруть активну участь у громадському житті столиці та досягли значних успіхів у професійній діяльності.

13 жінок-переможниць у різних номінаціях отримали дипломи та головний символ конкурсу — «Ніку». У номінації «За внесок жінки в розвиток духовності» відзначено завідуючу НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів Київського університету імені Бориса Грінченка – Перепельченко Оксану Володимирівну. Ця почесна нагорода засвідчує, що виховання свідомого патріотизму, служіння громаді та суспільству, формування світу почуттів студентської молоді у вимірах духовності – є моральними цінностями грінченківської родини.

Особливої емоційності та творчої окриленості привнесла у церемонію нагородження концертна програма за участі студентів та викладачів нашого Університету, яку харизматично провела Оксана Перепельченко.

Бажаємо шановній Оксані Володимирівні і подальшого натхнення та плідної участі у громадському житті жіночого осередку столиці!  

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12