Студенти-консультанти Юридичної клініки «Астрея» взяли участь в T-Student Summit 2018

Дата проведення: 17 – 18 березня 2018 року
Місце проведення: місто Київ, Klitschko Expo

 

В сучасному розвиненому суспільстві, юрист повинен володіти, не тільки правовими знання та навиками, мати аналітичний та критичний склад мислення, а й розбиратися у сферах менеджменту, технологій, мати навики управління бізнесом та розуміння маркетингу. Так як в основі будь-якої суспільної діяльності лежить економічна складова, а юридичні компанії та об’єднання, часом налічують сотні, а то й тисячі працівників, їхні доходи складають левову частку бюджетних надходжень, - успіх таких компаній залежить, безпосередньо, від мистецтва управління та вміння орієнтуватися на виклики сьогодення. А виклики сьогодення – це світ технологій (електронні реєстри юридичної інформації, можливість подавати документи до суду та інших державних органів електронною поштою, участь у судових засідання за допомогою скапу, тощо).

Тому студенти-правники та студенти-консультанти Юридичної клініки «Астрея» взяли участь в унікальному щорічному фестивалі T-Student Summit 2018.

Організаторами заходу виступили Ліга студентів АПУ та юридична фірма «Evris». Спікерами заходу були Татяна Лукинюк – генеральний директор Red Bull; Ігор Сміленський – в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта», Бредлі Уеллс – старший менеджер з маркетингових комунікацій Petcube, маркетологи, досвідчені юристи, творці успішних проектів, зокрема Юрій Заремба – засновник AXDRAFT, Наталія Владимерова – СEO PatentBot, професіонали своєї справи, які точно знають, як досягнути будь-якої мети. Розповіли про всі нюанси використання різногалузевих знань та вмінь в юриспруденції, надали велику кількість корисних та практичних порад, а також зарядили хвилею шаленої мотивації та позитивних емоцій.

Захід завершився урочистим нагородженням усіх учасників сертифікатами.

Студенти-консультанти Юридичної клініки «Ас...
Студенти-консультанти Юридичної клініки «Ас...
Студенти-консультанти Юридичної клініки «Ас...