Світлій пам'яті Єрмолаєва Юрія

Київський університет імені Бориса Грінченка з глибоким сумом сповіщає про загибель випускниці 2017 року освітньої програми “Фізичне виховання” Вікторії Котлярової. Колишня футболістка стала однією із жертв ракетного удару по Києву з боку російської терористичної держави 29 грудня.

Вікторія Котлярова (1996 р.н.) (до заміжжя – Чорновіл) навчалася в Київському університеті імені Бориса Грінченка з 2013 по 2017 р. на освітній програмі “Фізичне виховання” (група ФВб-1-13-4.0д). Під час навчання в Університеті грала за збірну футбольну команду Київського університету імені Бориса Грінченка. В період з 2013 по 2014 рр., у складі футбольної студентської збірної Університету, здобула 1 місце у розіграші Кубку міста Києва з футзалу серед студентських команд закладів вищої освіти та 2 місце у змаганнях з футболу серед студентських команд закладів вищої світи міста Києва «Студентська ліга “Динамо”».

Вікторія, навчалася в ДЮСШ №16, була гравцем команди вищої ліги з футболу “АТЕКС” - ДЮСШ-16. Учасниця Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд вищої ліги, Зимового Кубку України з футболу серед жіночих команд вищої ліги, IV Зимової першості України серед жіночих команд.

Одногрупники згадують її як хорошу, активну, життєрадісну, компанійську та дуже добру людину.

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, знайомим Вікторії!

Світла пам'ять...