Пам’яті Героя, захисника Батьківщини, гідного сина України,

випускника Київського столичного університету імені Бориса Грінченка

освітніх програм «Міжнародна інформація» та «Фізичне виховання»

РОМАНА СТЕПАНЕНКА

 

Світлій пам'яті Єрмолаєва Юрія

Роман Григорович Степаненко народився 4 грудня 1992 року у місті Дніпро.

З 2012 по 2016 рік Роман навчався у Київському університеті імені Бориса Грінченка на освітній програмі «Міжнародна інформація», а з 2016 по 2018 рік - «Фізичне виховання».

Роман Григорович був співробітником Спортивного комплексу Університету, застосовуючи на практиці отримані знання, демонстрував високий професіоналізм у підготовці юних спортсменів. Його вихованці посідали призові місця на змаганнях на першість Києва, України, міжнародних чемпіонатах.

Роман Степаненко – позивний Оттер - воював у складі 1-го відділення безпілотних літальних апаратів 2-го взводу аеророзвідки роти технічних засобів розвідки 12-ої бригади спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України. Старший солдат, авіаційний механік.

Загинув Роман Григорович Степаненко 11 березня 2024 року неподалік містечка Кремінна (Серебрянське лісництво) від потрапляння керованої авіаційної бомби у бліндаж.

У пам'яті однокурсників, викладачів, колег Роман залишиться назавжди як здібний студент, світла, сонячна, тепла Людина, до якої тягнулися інші; надійний Товариш, котрий завжди безвідмовно допомагав всім, хто цього потребував; Тренер, який, незважаючи на юний вік, був справжнім Наставником для своїх вихованців; Волонтер, котрий з перших днів війни став підтримкою для багатьох; Воїн та Герой, який віддав своє життя за Україну!

Вічна пам'ять…