Презентація книги Василя Хитрука „Золота булава”

DSC 020327 березня 2013 року
Прес-центр
вул. М. Тимошенка, 13-Б 

 

 

«Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, Хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани» Максим Рильський

 

27 березня 2013 року у прес-центрі нашого Університету “Видавниче підприємство “ЮНІВЕРС” спільно з кафедрою реклами та зв’язків з громадськістю провели прес-конференцію присвячену виданню книги «Золота булава” Духовний код трипілля, України і Європи.

Автор книги Василь Хитрук - учений етноісторик філософського спрямування, культуролог, літературознавець, санскритолог, письменник, перекладач, член Національної спілки письменників України, член правління Товариства краєзнавців України з дня заснування.

Учасники прес-конференції:

Хитрук Василь Онуфрійович – автор книги, учений етно-історик філософського спрямування, письменник, член Національної спілки письменників України.

Савчук Андрій Олександрович – директор видавництва «Юніверс»;

Зотова Вікторія Анатоліївна – директор Бібліотеки Київського університету імені Бориса Грінченка.

Горбенко Галина Василівна – завідувач кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Київського університету імені Бориса Грінченка.

Модератор прес-конференції – доцент кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Київського університету імені Бориса Грінченка - М.В.Макарова

У заході взяли участь студенти спеціальності «Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія», «Реклама та зв’язки з громадськістю»; викладачі кафедри та співробітники бібліотеки.

Книга «Золота Булаwa» Василя Хитрука писалась близько 30 років. Вона покликана пошуками Нових Законів Космосу ХХІ століття.

Ця книга розкриває духовно–історичні, мовно–етнокультурні та державно–цивілізаційні досягнення українців. Адже саме Слов’яно–Українці передали свою благословенну королівську державотворчо–цивілізаційну Булаву всім іншим народам і країнам Європи.

Книга добре ілюстрована. Адресована широкому колу читачів нового покоління – студентам; ученим–етноісторикам, філологам, літературознавцям, культурологам, педагогам. А також широкому загалу любителів історії Древньої України, Слов’ян та Індо–Європейців.

Студенти активно дискутували під час заходу, долучаючись до бесіди ставили питання, які їх цікавили.