Академічний обмін з Чжецзянським педагогічним університетом

107 лютого - липень 2014 року
Чжецзянський педагогічний університет

 

 

 

В рамках міжнародної співпраці в цьому навчальному році було здійснено академічний обмін з Чжецзянським педагогічним університетом. П'ять студентів Гуманітарного інституту мали змогу безкоштовно навчатися в Університеті в КНР.

Чжецзянський педагогічний університет є одним з найстарших Університетів КНР. Його історія ведеться з 1897 року.

В Університеті щорічно навчаються 23 000 студентів на освітньо-кваліфікаційному рівні «бакалавр» та майже 14 000 студентів на освітньо-кваліфікаційному рівні «магістр».

Чжецзянський педагогічний університет обладнаний сучасними лабораторіями, комп'ютерними та інформаційними центрами, дослідницькими кабінетами, спортивними залами, кімнатами для відпочинку, басейнами.

Медична допомога, у разі потреби, може бути надана у будь-якій з 7 лікарень, які тісно співпрацюють з Університетом.

Іноземні студенти вперше вступили до Чжецзянського педагогічного університету у 1979 році. З цього часу близько 20 000 іноземних студентів навчалися у стінах цього вищого навчального закладу.

Наших студентів гостинно зустріли у Чжецзянському університеті. На навчання до КНР були направлені кращі студенти нашого університету, які вивчають китайську філологію. У Чжецзянському університеті дівчата поглибили знання китайської мови та пізнали культурну спадщину китайського народу.