Оцінка проекту TEMPUS DesIRE Європейською комісією

logo-desire

жовтень 2015 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

  

 

 

Європейською комісією завершився моніторинг діяльності проекту TEMPUS DesIRE «Розробка вбудованих систем з використанням інноваційних віртуальних підходів для інтеграції науки, освіти та промисловості в Україні, Грузії, Вірменії», 544091-TEMPUS-1-2013-1-BE- TEMPUS-JPCR, учасником якого є Київський університет імені Бориса Грінченка. За результатами діяльності за перший період проекту робота команди нашого Університету високо оцінена експертами.

Експерти з Європейської Комісії зазначили, що Київський університет імені Бориса Грінченка провів блискучу роботу в рамках проекту, з розповсюдження інформації про нього, запровадження нових навчальних курсів і дисциплін. Вони були приємно вражені використанням у роботі науково-педагогічними співробітниками університету електронних курсів та системи Moodle.

Експерти з Європейської Комісії і надалі мають на меті співпрацювати з Київським університетом імені Бориса Грінченка у інших міжнародних проектах, що свідчить про високий рівень роботи та професіоналізм наших науковців. Координує проект в Київському університеті імені Бориса Грінченка проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України Наталія Вікторівна Морзе, активну участь у роботі над проектом приймають співробітники НДЛ інформатизації освіти та викладачі кафедри інформаційних технологій та математичних дисциплін.

Більш детальну інформацію про проект DesIRE можна отримати на сайті проекту

 

Лист експертної комісії