Розпочата реалізація Угоди з Мистецьким Арсеналом

ma logo

25 листопада 2015 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

  

 

Київський університет імені Бориса Грінченка розпочинає реалізацію Угоди про співпрацю з культурно-мистецьким та музейним комплексом «Мистецький Арсенал».

Метою співробітництва є підвищення якості спеціальної підготовки студентів шляхом гармонійного поєднання науково-теоретичних знань з практичними навичками, набутими в умовах навчально-лабораторної та виробничої бази, ефективного використання науково-педагогічних кадрів університету та спеціалістів галузі культури та мистецтва.

Завдяки угоді у наших студентів відкриваються нові можливості. Зокрема, участь та спільна реалізація різноманітних культурно-мистецьких заходів, виставкових проектів, проходження виробничої музейної практики студентів у галузі культури і мистецтва та стажування в Мистецькому Арсеналі.

Вже зараз для участі та проведення спільних заходів запрошуються студенти: рекламісти, журналісти, перекладачі, педагоги з корекційної освіти для роботи з дітьми з особливими потребами, креативні художники, дизайнери та ін. Запис охочих буде здійснюватися в приймальнях інститутів.

Текст угоди додається.