Результати конкурсу за програмою академічної мобільності в Університеті Фоджа (Італія) в рамках програми Еразмус+

Результати конкурсу за програмою академічної мобільності в Університеті Фоджа (Італія) в рамках програми Еразмус+20 жовтня 2017 року 
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

  

В Університеті Грінченка закінчився конкурсний відбір на навчання в Університеті Фоджа (Італія) на весняний семестр 2017-2018 н. р. у рамках програми академічної мобільності Еразмус +.

На розгляд Конкурсної комісії надійшли документи від 12 студентів з двох структурних підрозділів Університету.

На підставі наданих студентами документів, враховуючи рівень успішності студентів, рівень володіння іноземною мовою, наукові здобутки, участь в університетському житті Конкурсна комісія рекомендувала у межах п’яти наданих місць таких студентів:

З урахуванням рейтингу успішності, знання іноземної мови, наукових здобутків, участі у громадських та соціальних заходах Університету рекомендувати до участі у навчальній (академічній) мобільності за Програмою Еразмус+ (напрям К1) з Університетом Фоджа (Італія) таких студентів Університету:

1. Олену Коломоєць, студентку другого (магістерського) рівня (1 курс), спеціальність «Філологія: італійська мова і література», Інститут філології.

2. Катерину Кононенко, студентку першого (бакалаврського) рівня (3 курс), спеціальність «Філологія: італійська мова і література», Інститут філології.

3. Вікторію Щетиніну, студентку другого (магістерського) рівня (1 курс), спеціальність «Філологія: італійська мова і література», Інститут філології.

4. Людмилу Сердюк, студентку другого (магістерського) рівня (1 курс), спеціальність «Психологія», Інститут людини.

5. Михайла Паламарчука, студента другого (магістерського) рівня (1 курс), спеціальність «Практична психологія», Інститут людини.

Бажаємо студентам-грінченківцям успіхів!

 

Матеріали надано НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти
Автор: Виговська О.С.