«Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» - включено до переліку електронних наукових фахових видань!

«Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» - включено до переліку електронних наукових фахових видань!



 

 

  

Кількість наукових фахових видань Київського університету імені Бориса Грінченка - збільшилась!

Електронне наукове фахове видання «Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» включено ВАК України до переліку електронних наукових фахових видань (Категорія "Б"), в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата педагогічних наук з педагогіки - спеціальності – 011 (затверджено наказами Міністерства освіти і науки України № 612 від 07.05.2019). Тематика: ІКТ в освіті

Із задоволенням запрошуємо науковців до співпраці!

«Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» – електронне наукове фахове видання з міжнародною редакційною колегією, яке сприяє популяризації наукових доробків у галузі ІКТ; поширює дослідження комп’ютерно-орієнтованих засобів у освітній діяльності та висвітлює інновації у цифровій педагогіці. Публікує оригінали статей високої якості присвячені науковим, методичним, організаційним і технологічним аспектам розробки, прийняття і застосування ІКТ для управління закладами вищої та середньої освіти.

Видання індексується наукометричними та реферативними базами даних (Journal Imapact Factor, CiteFactor, InfoBase Index, OpenAIRE тощо), також, всі файли періодично архівуються та зберігаються в Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського, Київ, Україна.

Публікації приймаються англійською та українською мовами.

Чекаємо на подання та дякуємо за увагу до нашого електронного наукового фахового видання!

 

Матеріали надано НДЛ інформатизації освіти