Столичний Профком

Столичний Профком

11 жовтня 2019 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

   

 

11 жовтня 2019 року у концертній залі Київського палацу дітей та юнацтва відбулись загальні збори голів Первинних профспілкових організацій закладів освіти міста Києва. У роботі столичного Профкому брала участь делегація від нашого Університету: голова ППО – Трухан О.Ф., голова ППОС – Перепельченко О.В та голова Профбюро Інституту філології – Гавриленко Антоніна.

Під час роботи зборів оговорювались організаційні питання щодо подальшої діяльності профспілкових організацій та установ освіти, мотивація вступу до Профспілок, а також надійний захист прав та гарантій спілчан, зокрема: гідна оплата праці, пенсії, стипендії. Піднімались питання скорочення отримання академічних стипендій для студентів та встановлення розміру стипендії студентів на рівні, не нижчому від прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Як завжди, на сторожі прав та інтересів освітян столиці стоїть Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України. Із вітальним словом та резолюцією про подальші кроки спілчан виступив голова КМОППОіНУ – Олександр Михайлович Яцунь. До роботи столичного профкому долучився мер столиці – Віталій Володимирович Кличко та заступник голови Київської міської державної адміністрації – Валентин Миколайович Мондриївський.

Було безліч запитань, але головне, що була розроблена програма дій, інтегрована на поліпшення життєдіяльності кожного освітянина столиці.

 

Матеріали надано НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів 

Столичний Профком
Столичний Профком
Столичний Профком
Столичний Профком
Столичний Профком