Світлій пам’яті Галини Олексіївни Васьківської

Світлій пам’яті Костянтина Євгеновича Кузьменка

Педагогічний інститут Київського університету імені Бориса Грінченка з глибоким сумом сповіщає, що сьогодні, 20. 04. 2021 р., на 58 році життя після тяжкої хвороби відійшла в інші світи наша колега - доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії та історії педагогіки ВАСЬКІВСЬКА ГАЛИНА ОЛЕКСІЇВНА.

Невгамовні жаль і біль від втрати людини, яка все життя прагнула робити благородну справу – шанувати людей, займатися наукою, вчити студентів, опановувати нове і просто жити. Ще будувалось стільки планів і перспектив як у професійній сфері, так і в особистому житті, а раптова смерть зупинила цей рух.

Педагогічній спільноті України Галина Олексіївна відома як учений – дидакт, автор багатьох монографій, наукових праць для студентів вищої школи та вчителів закладів загальної середньої освіти, засновниця авторської наукової школи. Працюючи на кафедрі теорії та історії педагогіки на посаді професора Галина Олексіївна активно долучалася до всіх науково-методичних, соціальних ініціатив Інституту, Університету; працювала з магістрантами та аспірантами; займалася науковою роботою. До неї завжди можна було звернутися за порадою та добрим словом. Смерть Галини Олексіївни - це важка втрата для рідних і близьких, друзів і колег, усієї наукової та освітянської спільноти України.

Ректорат Київського університету імені Бориса Грінченка, професорсько-викладацький склад Педагогічного інституту висловлює щирі співчуття родині Галини Олексіївни. Сумуємо разом з вами. Вічна, світла пам’ять!!!