Загальноуніверситетський конкурс на грант для реалізації соціального проєкту «З Києвом і для Києва»

Грінченківка – лауреатка першої премії конкурсу «Краще видання року»

Наприкінці 2023 року Благодійний фонд сприяння розвитку освіти імені Бориса Грінченка спільно з Київським університетом імені Бориса Грінченка оголосив конкурс на грант для реалізації соціального проєкту «З Києвом і для Києва».

Мета проєкту – задоволення освітньо-розвивальних, культурно-дозвіллєвих, спортивно-оздоровчих запитів та потреб мешканців столиці на безоплатній основі, допомога в поліпшенні психічного здоров’я містян, здійснення правової підтримки та допомоги соціальним категоріям громадян в умовах війни, розвиток україномовного середовища Києва.

Конкурс проводився серед здобувачів освіти, науково-педагогічних та педагогічних працівників Київського університету імені Бориса Грінченка. Розмір гранту – 50 тисяч гривень.

Для участі у конкурсі надійшло 10 заявок. Професійне журі визначило кращий соціальний проєкт.

8 грудня під час урочистого зібрання з нагоди відзначення 160-річчя від дня народження Бориса Грінченка президент благодійного фонду, кандидат педагогічних наук, професор Олексій ЖИЛЬЦОВ вручив сертифікат на отримання гранту керівнику соціального проєкту «Тактична домедична підготовка цивільних. Що необхідно знати кожному.» завідувачу кафедри фізичної терапії та ерготерапії Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту, доктору медичних наук, професору Валентину САВЧЕНКУ.

Вітаємо з перемогою!