Ректорат Університету обговорив план проведення Грінченківської декади та Дня Університету

20 листопада 2017 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

20 листопада 2017 року відбулося чергове засідання ректорату. На початку засідання ректор Огнев’юк В. О. підбив підсумки III Міжнародного конгресу зі спеціальної педагогіки, психології та реабілітології «Інклюзія в новій українській школі: виклики сьогодення», а також загальноуніверситетського проекту «Ось ми які!» та Дня Інституту журналістики, позитивно оцінивши проведення цих заходів.

Було розглянуто план проведення Грінченківської декади та Дня Університету. Зокрема, проректор з науково-методичної, соціально-гуманітарної роботи та лідерства Бондарева О.Є. винесла на обговорення пропозиції майстер-класів та ворк-шопів з нагоди Дня університету та програму загальноуніверситетських заходів Грінченківської декади, які будуть проходити в Університеті у період з 1 по 9 грудня 2017 року.

Під час ректорату проректор науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б. розповів про правила прийому на 2018 рік. Також проректор поінформував членів ректорату про результати анкетування першокурсників з різних аспектів освітнього процесу в Університеті.

На засіданні було заслухано інформацію декана Факультету права та міжнародних відносин Грицяка І.А., про впровадження Нової освітньої стратегії на факультеті.

Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н. В. представила проект «MoPED - №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP - Modernization of Pedagogical Higher Education by Innovative Teaching Instruments / Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання» за підтримки міжнародної програми Erasmus +. В рамках цього проекту в Педагогічному інституті Університеті Грінченка буде відкрито інтерактивний клас для навчання майбутніх викладачів та вчителів інноваційним технологіям в напряму STEAM-освіти.

Турунцев О. П., проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи поінформував про виконання заходів з безпеки в Університеті.

На засіданні ректорату розглядалися інші актуальні питання, з яких прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.