Міжнародний проект «Обмін між молодіжними працівниками Литви та України» за підтримки Наукового товариства Університету Грінченка

24-29 жовтня 2018 р.

Міжнародний проект «Обмін між молодіжними працівниками Литви та України» реалізується Національною молодіжною радою України, Національною молодіжною радою Литви у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України, Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка за погодженням із командою Програми "Молодіжний працівник".

Мета проекту: обмін успішними практиками для адаптації досвіду молодіжних працівників Литви та України у закладах вищої освіти та молодіжних центрах.

У рамках проекту планується:

- створення спільних проектів між представниками Литви та України;

- розробка навчальної дисципліни з молодіжної роботи для студентів різних спеціальностей;

- гостьові лекції та тренінги представників Національної молодіжної ради Литви.

До участі у проекті запрошуємо учасників віком 20-35 років, які мають сертифікат "молодіжного працівника" / є представниками громадських організацій, що працюють з молоддю / є представниками молодіжних центрів / є викладачами університетів.

Національна Молодіжна Рада України забезпечує учасникам простір для роботи, цікаві зустрічі та дискусії, проживання в м. Києві та харчування, часткову компенсацію проїзду.

Для участі в проекті – заповніть анкету за посиланням.

Дедлайн подачі анкети: 26 вересня 2018 р.

Результати відбору: 1 жовтня 2018 р.

Із питаннями і пропозиціями звертайтеся на електрону пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном 066-811-21-70 (координатор проекту: Людмила Петрухан-Щербакова).

Ми в Інтернеті:
Національна Молодіжна Рада України - НМРУ - NYCUkraine - www.facebook.com/NYCUkraine , http://www.nycukraine.org/
Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка - https://www.facebook.com/ntkubg/