Благодійна допомога студентів та співробітників Київського університету імені Бориса Грінченка мешканцям Херсона і Херсонщини

Київським університетом імені Бориса Грінченка було оголошено збір благодійної допомоги мешканцям Херсона і Херсонщини, який проводився з 08 червня по 14 червня 2023 року. З цією метою було розгорнуто 4 пункти збору гуманітарної допомоги: навчальний корпус №1 (вул. Левка Лук’яненка, 13б, к. 401); навчальний корпус №2 (вул. Ігоря Шамо, 18/2, к.119, 227, 231, 301а); навчальний корпус №3 (Фаховий коледж «Універсум», вул. Леоніда Каденюка, 16, к.104); адміністративний корпус (вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2, мінус 1ий поверх).

Студентами, співробітниками та небайдужими громадянами було зібрано продукти харчування (питна вода, їжа швидкого приготування, консерви, печиво, сухарі, цукерки, дитяче харчування тощо); засоби гігієни (мило, шампунь, сухі та вологі серветки, зубна паста, засоби жіночої гігієни, памперси дитячі тощо); ліки; ковдри; одяг для дітей та дорослих; павербанки; акумуляторні ліхтарі; корм для тварин. Гуманітарний вантаж відправляється 15 червня на два пункти збору благодійної допомоги у м.Херсон, відповідно до поданих запитів.

Університет Грінченка дякує студентам та працівникам, киянам, які згуртувалися навколо доброї справи, які допомагали збором, які забезпечували його організацію та координацію. Дякуємо танцювальній студії M.E.L.DanceSchool за допомогу з транспортуванням вантажу, виділивши авто місткістю багажу 1,5 тонни, та його доставкою в пункти призначення.

Дякуємо за Ваші добрі серця!

Служимо Людині, Громаді, Суспільству!

Слава Україні та її Героям!

Благодійна допомога
Благодійна допомога
Благодійна допомога
Благодійна допомога
Благодійна допомога
Благодійна допомога
Благодійна допомога
Благодійна допомога