Зустріч з лідером "Робота з командою в режимі онлайн"

21 травня 2020 року «Зустрічі з лідером» пройшла вже у звичному онлайн режимі і була присвячена темі "Робота з командою в режимі онлайн". В ході вебінару маркетолог та бізнес-консультант Петро Савич поділився власним досвідом трьохрічної роботи з розгалуженою командою виключно у режимі онлайн.

‍ Як важливо усвідомлювати мету і результат спільної діяльності команди, як оцінювати ресурси та коригувати процес взаємодії учасників – все це було представлено в методиках «Гарно спланований результат» та «РАП». Були поради щодо онлайн ресурсів, які активно використовуються у практиці ведення бізнесу і можуть бути корисні освітянам. А ще почули думку спікера у відповіді на запитання з приводу здачі екзамену в режимі онлайн.

Приємно, що бізнес теж наголошує на важливості мотивації при управлінні командною взаємодією та вмінні керівника використовувати похвалу й надавати підтримку членам команди.

Будемо планувати нові зустрічі і сподіваємось на можливість спілкуватися у «живому» режимі, але будемо пам’ятати про «ресурсність» режиму онлайн!

 

 09 21 zustrich z lid Robota z komandou