Зустріч з лідером "Персональний бренд сучасного педагога"

29 квітня 2020 року пройшла перша «Зустріч з лідером» у форматі он-лайн!

Вебінар ННЦ розвитку персоналу та лідерства зібрав найчисельнішу аудиторію наших традиційних «Зустрічей з лідером» - 70 учасників. Це свідчення того, що в будь-якій ситуації завжди можна отримати позитивний досвід. Карантин спонукав нас шукати лідерів, які мають досвід роботи у онлайн просторі і @ Тетяна Ухіна поділилася таким досвідом у темі #сутозустрічзлідером «Персональний бренд сучасного педагога».

Багато конкретних порад прозвучало щодо оптимізації персонального бренду та розвитку власних акаунтів у різних соціальних мережах та каналах Інтернету.

Приклад власного шляху і пошуку ресурсів у роботі над брендом очільниці бізнесу у освітянському просторі, та багато конкретних успішних імен було названо у цьому майстер-класі.

І, що також приємно, запис даного вебінару Тетяна Ухіна помістила на сторінці свого центру і всі хто бажає можуть використати залишки часу у карантині та дізнатись про: «портал для молоді»; чому освіті потрібен маркетинг; складові рецепту спіралі успіху (три речі які запам’яталися) та багато іншого.