Онлайн-марафон «Я зможу»

 

В реаліях сьогодення наше завдання – попіклуватися про себе та тих, хто поруч. У цьому єдність нашої Грінченківської родини. Навіть у ситуації, коли ми знаходимося в різних місцях. І тому наша Команда започаткувала новий проект: онлайн-марафон «Я зможу».

Війна триває другий місяць. Ми починаємо адаптуватися, по-іншому організовувати своє життя. І якщо раптом війна закінчиться завтра, це буде приємний бонус. Але якщо ні, то нам вистачить сил дочекатися нашої перемоги.

Як казав Віктор Франкл, першими зламалися ті, хто вірив, що скоро все закінчиться. Потім ті, хто не вірив, що це колись закінчиться. Вижили ті, хто сфокусувався на своїх справах, без очікування того, що ще може статися.

Марафон триває два тижні. На Вас чекає:

  • 05 01 I CAN yellow hart 6 онлайн-зустрічей;
  • 05 01 I CAN blue hart практичні, цікаві і нестандартні рекомендації, які дозволять попіклуватися про себе та тих, хто поруч;
  • 05 01 I CAN yellow hart живе спілкування з викладачами та однодумцями;
  • 05 01 I CAN blue hart група підтримки в телеграмі;
  • 05 01 I CAN yellow hart доброзичлива атмосфера та відчуття єдності, які допоможуть відволіктись та наповнитись позитивом.
  • 05 01 I CAN blue hart Подарунок для учасників марафону – онлайн-зустріч із мотиваційним спікером. Тема «Як і чим ми можемо поділитися з іншими?»

 

Перша «хвиля» онлайн-марафону тривала з 18 по 29 квітня 2022 р. За інформацією стосовно продовження марафону слідкуйте на сторінці ННЦ розвитку персоналу та лідерства у соцмережах та на сайті Університету.

  

Онлайн-марафон «Я зможу»