Пам’яті Героя, захисника України, гідного сина своїх батьків і Вітчизни, випускника Київського університету імені Бориса Грінченка

ВАЛЕНТИНА КРИСЮКА

 

Світлій пам’яті Героя, захисника України Валентина Крисюка

Студентство та викладацький склад Київського університету імені Бориса Грінченка висловлюють глибокі співчуття та невимовну тугу від непоправної втрати нашого випускника 2021 року спеціальності «Історія та археологія» Крисюка Валентина Івановича, життя якого обірвалося 10 лютого 2023 року неподалік м.Вугледар.

Історик Валентин Крисюк був надзвичайно щирим, позитивним та скромним, мав активну життєву позицію, захоплювався археологічними розкопками, був активним і відповідальним громадянином, з 2014 року готувався до захисту рідної країни. Став добровольцем УДА, членом ГО «Рушійна Сила», пізніше - бійцем 72 ОМБР. За участь у бойових діях нагороджений медаллю «Доброволець АТО». З початком повномасштабної російсько-української війни не вагаючись вступив до лав ЗСУ. Валентин був стрільцем-помічником гранатометника в мотопіхотному батальйоні й рік провів у важких боях.

Наш захисник Крисюк Валентин завжди робив те, у що вірив. Він є для нас всіх прикладом мужності та відваги, він показував, як треба любити Україну не словами, а вчинками. Його вірність Батьківщині надихає нас боротись і стояти до Перемоги, а його щирість і позитив залишаться назавжди в серцях рідних та близьких, побратимів та друзів. Пам'ять про нашого захисника житиме вічно.

Грінченківська спільнота у цю важку годину висловлює співчуття батькам та близьким. Нехай буде вічною слава захисника України Валентина Крисюка!

Герої не вмирають, допоки в наших серцях жива пам'ять про їхній подвиг…