Пам’яті Героя, захисника України, гідного сина своїх батьків і Вітчизни,

випускника Фахового коледжу «Універсум»

МАРКА КАЦІДАНА

 

Світлій пам’яті Героя, захисника України Марка КаціданаСтудентство та викладацький склад Київського університету імені Бориса Грінченка висловлюють глибокі співчуття та невимовну тугу від непоправної втрати випускника 2018 року спеціальності «Образотворче мистецтво» Кацідана Марка, життя якого обірвалося 29 квітня 2023 року.

Марк народився 26 липня 1998 р. в м.Києві. Закінчив середню школу і в 2014 році вступив до Фахового коледжу «Універсум» Київського університету імені Бориса Грінченка на спеціальність «Образотворче мистецтво».

Марк був надзвичайно доброю, талановитою, творчою та креативною особистістю. Завжди знаходив спільну мову з одногрупниками та мав багато друзів. Він був чудовим товаришем та людиною з великим серцем. 2022 року після повномаштабного вторгення Марк пішов на службу до Збройних сил України, стояв на захисті своєї країни, віддано боровся з російськими окупантами та вірив у перемогу. У загиблого воїна залишилась дружина та маленький син.

Висловлюємо щирі співчуття родині і близьким загиблого воїна. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у серцях одногрупників та викладачів Коледжу.Вічна слава Герою! Герої не вмирають, допоки в наших серцях жива пам'ять про їхній подвиг…