Міжнародна асоціація університетів запрошує взяти участь у наступній серії безкоштовних вебінарів про майбутнє вищої освіти

Шановні колеги,

Міжнародна асоціація університетів запрошує взяти участь у наступній серії безкоштовних вебінарів про майбутнє вищої освіти (короткострокові, середньострокові та довгострокові перспективи). Це унікальна можливість поспілкуватися з провідними експертами та керівниками вищих навчальних закладів.

1) МАЙБУТНЄ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ЦИФРОВИЙ ВИМІР – ВИВЧЕННЯ РІЗНИХ СПОСОБІВ НАВЧАННЯ
Вівторок, 15 вересня 2020 р.
11:00 - 12:30 CEST (за центральноєвропейським літнім часом)

Під час вебінару планується обговорення прикладів досвіду дистанційного навчання та його використання в різних типах вищих навчальних закладів; можливості, що виникають з цього досвіду в контексті COVID-19 і як отриманий досвід може сприяти інноваціям у викладанні та навчанні.

2) МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО У ДОСЛІДЖЕННЯХ ПІД ЧАС COVID-19 (у співпраці з Центром міжнародної вищої освіти Бостонського університету (США))

Вівторок, 22 вересня 2020 р.

14:30 - 16:00 CEST (за центральноєвропейським літнім часом)

На цьому вебінарі буде обговорено загрози та можливості, які можуть виникнути під час COVID-19 щодо міжнародної співпраці у дослідженнях.

3) ІНТЕГРАЦІЯ ГЛОБАЛЬНИХ ЦІЛЕЙ СТАЛОГО РОЗВИТКУ У ВИЩІЙ ОСВІТІ

Вівторок, 29 вересня 2020 р.

14:30 - 16:00 CEST (за центральноєвропейським літнім часом)

Під час вебінару буде обговорено ініціативу ЮНЕСКО «Освіта для сталого розвитку», яка проводяться університетами в усьому світі, та надано приклади того, як вони інтегрують цілі сталого розвитку у своїх закладах, використовуючи загально інституційний підхід.

Реєстрація за посиланням