Європейський онлайн форум European Learning & Teaching Forum

Дата: 18-19 лютого 2021 року

Дедлайн подачі пропозицій по виступу: 13.10.2020.

 

За допомогою онлайн-сесій Європейський форум досліджуватиме, як навчання та викладання забезпечують доступ до знань та навичок, необхідних для досягнення цілей сталого розвитку ООН та здійснення трансформацій, необхідних нашим суспільствам та економікам. Він також запропонує учасникам поміркувати над тим, чи організовується навчання та викладання у власних закладах економічно, екологічно та соціально стійко.

Керівництву та управлінню у вищих навчальних закладах, студентам, політикам та іншим зацікавленим сторонам пропонується подати пропозиції щодо представлення поточної практики чи досліджень. Очікується, що запропоновані теми стосуватимуться теми Форуму.

Також звертаємо вашу увагу на ще одну пропозицію. У рамках проекту LOTUS, що фінансується ЄС (Лідерство та організація навчання та викладання в європейських університетах), EUA та його партнери проведуть Програму розвитку лідерства, яка дасть можливість європейським вищим навчальним закладам обмінятися досвідом та обговорити питання розвитку потенціалу та управління змінами у навчанні та навчанні. Заявка на участь у Програмі розвитку лідерства відкрита до 2 листопада 2020 року.

 

Детальна інформація