Європейський форум з питань навчання та викладання, присвячений темі інтеграції та сприяння сталому розвитку (Embedding and Facilitating Sustainability)

Шановні колеги!

Раді повідомити про проведення 18-19 лютого 2021 року у онлайн форматі щорічного заходу Європейської Асоціації університетів (ЄАУ) - Європейського форуму з питань навчання та викладання, присвяченого темі інтеграції та сприяння сталому розвитку (Embedding and Facilitating Sustainability). Участь є безкоштовною та відкритою для всіх членів ЄАУ та інших стейкхолдерів, задіяних у формуванні політик ЗВО.

Цьогоріч Європейський форум досліджуватиме, як навчання та викладання забезпечують доступ до знань та навичок, необхідних для досягнення Цілей сталого розвитку ООН (SDGs) та здійснення суспільних та економічних трансформацій. Він також запропонує учасникам зважити, наскільки економічно, екологічно та соціально виважено організовано процес навчання та викладання в їхніх університетах. Відтак, Форум є ідеальною платформою для спілкування та обміну думками для проректорів, деканів та адміністративних співробітників, задіяних у навчанні та викладанні. Радо вітається також участь студентів, політиків та інших стейкхолдерів.

 Докладніше про програму заходу

Зверніть увагу, що напередодні проведення Форуму ЄАУ організовує двосекційну серію вебінарів DIGI-HE під назвою „Стратегічна рефлексія щодо цифровізації вищої освіти”. Вебінари проводитимуться 26 січня та 5 лютого в рамках заходів, пов’язаних із Форумом. Ви можете зареєструватися на кожен з цих вебінарів окремо (реєстрація залишатиметься відкритою до початку кожного сеансу).

Реєстрація