Школа академічної доброчесності Київського столичного університету імені Бориса Грінченка

Школа академічної доброчесності Університету Грінченка – це цікаві лекції від професійних експертів, коворкінги, воркшопи, вебінари, майстеркласи, тренінги, унікальні інтерактивні ігри, які допомагають вдосконалюватися та самореалізовуватися кожному, хто прагне бути доброчесним у навчанні та роботі.

Мета проєкту: поширення ідей, норм та цінностей академічної доброчесності серед студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених як у стінах Університету Грінченка, так і поза його межами.

Завдання проєкту:

  • заохочення студентів, аспірантів, докторантів, молодих вчених і всіх зацікавлених до поширення інформації про принципи академічної доброчесності у структурних підрозділах;
  • формування в Університеті Грінченка нової академічної культури, яка базується на чесності, прозорості, довірі в науково-освітній діяльності;
  • реалізація проєктів агентів змін «Школи академічної доброчесності», які спрямовані на утвердження академічної доброчесності на університетському та державному рівнях.

Координатор Школи академічної доброчесності:

Марія Бойко, старший викладач кафедри української мови Факультету української філології, культури і мистецтва, член Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, доктор філософії з галузі знань 03 Гуманітарні науки за спеціальністю 035 Філологія.

Склад команди Школи академічної доброчесності:

Анастасія Котелевець, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського столичного університету імені Бориса Грінченка; голова Наукового товариства Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти.

Ольга Мусіяченко, заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту; член Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

Дана Сопова, викладач циклової комісії з педагогічної освіти, член Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Фахового коледжу «Універсум» Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, доктор філософії з галузі знань 01 Освіта / Педагогіка за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

Марина Науменко, аспірантка І року навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта, викладач кафедри дошкільної освіти Факультету педагогічної освіти, заступник голови Наукового товариств студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

Анастасія Копитіна, старший викладач кафедри романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства Факультету романо-германської філології Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, доктор філософії з галузі знань 03 Гуманітарні науки за спеціальністю 035 Філологія.

Ольга Дєточка, викладач циклової комісії образотворчого мистецтва і дизайну Фахового коледжу «Універсум» Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, аспірантка ІV року навчання спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація Факультету образотворчого мистецтва і дизайну.

Наш девіз: Хай все буде #Dobro_чесно!

 

КОНТАКТИ:

Email:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

СТОРІНКИ У СОЦМЕРЕЖАХ:

https://www.facebook.com/dobrochesnogrinch/

https://instagram.com/dobrochesno_grinch?igshid=4qnfwh1t4939

https://t.me/dobrochesno_grinch