Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Економіка, наука, освіта: інтеграція та синергія» 17-22 січня 2016 р. (Братислава-Відень-Будапешт)

Молодший науковий співробітник НДЛ освітології Юлія Грищук взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Економіка, наука, освіта: інтеграція та синергія» 17-22 січня 2016 р. (Братислава-Відень-Будапешт).

Напрями конференції:

1. Внесок соціальних наук та освіти в розвиток соціально-економічних процесів (економічні науки, психологія і соціологія, політологія, міжнародні відносини, педагогіка).

2. Внесок гуманітарних наук та освіти в розвиток соціально-економічних процесів (філософія, археологія, релігієзнавство, культурологія та релігієзнавство, філологія та лінгвістика).

3. Внесок фундаментальних наук та освіти в розвиток соціально-економічних процесів (фізика та астрономія, хімія, геологія, географія, мінералогія, гідрогеологія, кліматологія, математика, біологія та екологія).

4. Внесок прикладних наук та освіти в розвиток соціально-економічних процесів (медицина та фармакологія, інформаційні технології, механічна інженерія, енергетика та електрична інженерія, хімічна інженерія та біоінженерія, архітектура та будівництво, аграрні науки). 

11
12
13
14
15