Міжнародне підвищення кваліфікації (Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку, Республіка Польща)

З 31.08-07.09 2020 року Проценко О.Б., Бульвінська О.І., Ханикіна Н.В. пройшли міжнародне підвищення кваліфікації на тему: «Хмарні сервіси для онлайн-навчання на прикладі платформи ZOOM». Організатором міжнародного підвищення кваліфікації є Instytut Badawczo-Rozwojowy Lubelskiego Parku Naukowo-Technologicznogo, Lublin, Republic of Poland (Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку, Республіка Польща) та IESF ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян».

У зв’язку з пандемією коронавірусної хвороби 2019 (COVID-19) підвищення кваліфікації відбулось дистанційно, у формі серії вебінарів. Вони були присвячені таким питанням: основні типи комунікативної взаємодії в Інтернеті; вебінар як форма дистанційного інтерактивного навчання; сервіс вебінарів та відео-конференцій за допомогою платформи zoom.us; загальні правила відео-спілкування за допомогою хмарних сервісів на прикладі платформи Zoom. Навчальне навантаження міжнародного підвищення кваліфікації становило 1,5 кредити ЄКТС (45 години).                 

За результатами підсумкового онлайн-тесту науковці НДЛ освітології отримали Сертифікати про проходження міжнародного підвищення кваліфікації.

 

Sysoieva sertificat