Міжнародне підвищення кваліфікації на тему: «Онлайн-навчання як новітня форма сучасної освіти на прикладі платформи GOOGLE MEET, GOOGLE CLASSROOM»

З 15 по 22 березня 2021 року Проценко О.Б., Бульвінська О.І., Ханикіна Н.В. пройшли міжнародне підвищення кваліфікації на тему: «Онлайн-навчання як новітня форма сучасної освіти на прикладі платформи GOOGLE MEET, GOOGLE CLASSROOM». Організатором міжнародного підвищення кваліфікації є Instytut Badawczo-Rozwojowy Lubelskiego Parku Naukowo-Technologicznogo, Lublin, Republic of Poland (Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку, Республіка Польща) та IESF ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян».

Підвищення кваліфікації відбулось дистанційно, у формі серії вебінарів. Вони були присвячені таким питанням: створення дистанційного курсу в Google Classroom; особливості створення тестів та завдань на платформі Google Classroom; використання віртуальної дошки в Google Classroom. Навчальне навантаження міжнародного підвищення кваліфікації становило 1,5 кредити ЄКТС (45 години).                 

За результатами виконання самостійної роботи за темами курсу науковці НДЛ освітології отримали Сертифікати про проходження міжнародного підвищення кваліфікації.

 

Sysoieva sertificat   Sysoieva sertificat   Sysoieva sertificat