Рейтинг науково-педагогічних співробітників Київського університету імені Бориса Грінченка за 2014 рік

Шановні колеги!

Разом рухаючи наш Університет до рівня сучасного та прогресивного ВНЗ, ми зробили потужний крок до відкриття наших ресурсів та презентації назовні більшості провідних досягнень.

Перший етап заповнення даними е-портфоліо завершено! Це титанічна робота колективу всіх кафедр та структурних підрозділів, тож кожному з нас хотілося, щоб її результати одразу були абсолютними. Проте пілотні проекти завжди каталізують дискусії та різне сприйняття – і проект е-портфоліо закономірно викликав жваве обговорення та отримав безліч конструктивних пропозицій. Наявність небайдужості, дискусій та особистих і корпоративних пропозицій – це ознака здорового і демократичного колективу.

Ми дуже дякуємо Вам за співпрацю та бажання зробити цей новий і перспективний проект корисним не лише для кожного з нас, але й для Університету в цілому. Добре усвідомлюємо, що під час заповнення е-портфоліо виникали технічні проблеми – деякі з них вдавалося швидко виправляти, над усуненням інших ми інтенсивно працюємо. Готові вислухати та обговорити всі конструктивні пропозиції. Не все виходить одразу гладко, але часу на вичікування абсолютних результатів також не маємо: новий Закон про вищу освіту, в якому якість та відкритість результатів діяльності вишів є одним із пріоритетів, вимагає наших колективних зусиль вже сьогодні.  Дякуємо Вам за терпіння, конструктив, розуміння та об'єктивну критику!

Для того, щоб уникнути різних технічних помилок,  а також неоковирностей, пов’язаних із неточно введеними даними до е-портфоліо (дублювання  у списку  публікацій, некоректне розуміння студентських досягнень під керівництвом викладачів, нерозрізнення звичайних педагогічних експериментів, властивих нашому навчальному процесу, та міжнародних проектів тощо), закликаємо всіх співробітників та викладачів, завідувачів кафедр та інших структурних підрозділів упродовж місяця перевірити валідність заповнення даних в е-портфоліо та внести відповідні зміни шляхом офіційного звернення до керівників Інститутів та НДЛ інформатизації освіти. Такий моніторинг дозволить нам верифікувати реальні набутки і привітати справжніх лідерів першого відкритого рейтингу. Відкритого не лише для нас, але і для наших студентів.

Тільки разом ми зможемо стати сучасним відкритим Університетом – вишем ХХІ століття.

Детально ознайомитись з  результатами рейтингу можна на сайті е-Портфоліо 

 

З повагою, Н. Морзе

 

Рейтинг НПП Київського університету імені Бориса Грінченка за 2014 рік
 
Загальний рейтинг НПП Університету - завантажити
Гуманітарний інститут - загальний, деталізований
Педагогічний інститут - загальний, деталізований
Інститут суспільства - загальний, деталізований
Інститут людини - загальний, деталізований
Інститут мистецтва - загальний, деталізований
Інститут післядипломної педагогічної освіти - загальний, деталізований
Університетський коледж - загальний, деталізований
Науково-дослідні лабораторії - загальний, деталізований
Рейтинг співробітників, в яких перевищені показники науково-дослідної роботи - завантажити
Рейтинг професорів Університету - завантажити
Рейтинг доцентів Університету - завантажити