Особливості роботи в мультимедійних аудиторіях

Шановні викладачі! Просимо Вас під час використання в освітньому процесі мультимедійного обладнання вмикати/вимикати проектори виключно з використанням спеціалізованих пультів управління (в іншому випадку порушується налаштування проектора, і відповідно, втрачається якість / розташування відображення на екрані/дошці.

Пульти управління знаходяться у навчальних відділах (беручи ключі від аудиторії просіть, будь ласка, надати Вам пульт управління для проектора).

Після завершення пари, у разі виявлення несправності КТ необхідно подати заявку з зазначенням проблеми через електронний журнал заявок, або повідомити помічника з ІКТ / лаборанта кафедри / працівника навчального відділу про виявлену проблему.

Щодо проблем з КТ у лекційних загальноуніверситетських аудиторіях (№503, №504) просимо інформувати працівників навчального відділу або, для оперативного вирішення, звертатись до співробітників НДЛ інформатизації освіти (к.т. 485-21-72, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).