Інтерактивна онлайн платформа «Smart City»

Шановні викладачі і студенти Університету Грінченка!

З радістю інформуємо вас, що наші партнери з команди Громадської організації «СМАРТ СІТІ ХАБ» розробили унікальну інтерактивну онлайн платформу “Smart City” і пропонують нам безкоштовно долучитися до проєкту і пройти інтерактивний модульний курс!

В результаті кожен, хто пройде навчальний курс, отримує Сертифікат.

«СМАРТ СІТІ ХАБ» — незалежна, неприбуткова організація, яка ініціює та підтримує процеси розвитку комфортного розумного міста.

Основні напрямки діяльності організації є – якісна доступна IT-освіта для дітей, молоді і дорослих, екологічні ініціативи та цифровізація процесів життєдіяльності міста.

Ця креативна команда завжди запускає унікальні проекти, які допомагають переосмислити культуру та механіку освіти з урахуванням глобальних цифрових трендів.

Один з таких проєктів - щорічний Форум Київ Смарт Сіті. Нещодавно, багато хто з вас був учасником Форуму Київ Смарт Сіті 2020, який пройшов на високому рівні і для нашого Університету був безкоштовним.

Отже, на сьогодні - головна новина - навчальна інтерактивну онлайн платформу “Smart City”. Курс містить 5 актуальних модулів:

  • Смарт Сіті
  • Транспорт. Мобільність у місті.
  • Екологія
  • Цифрові міські сервіси
  • Електронна демократія

Мета курсу: допомогти киянам і гостям столиці розкрити власний потенціал та продемонструвати, як завдяки smart-рішенням вони можуть змінювати столицю вже сьогодні.

Інтерактивна онлайн платформа “Smart City” є універсальною, корисною і цікавою для людей будь-якого віку, які цікавляться інноваціями й прагнуть змін. Її можна використовувати під час навчального процесу у закладах освіти або ж самостійно опановувати модулі курсу не виходячи із дому.

Інтерактивна платформа «Smart City» дає жителям мегаполісу інструменти для реалізації урбаністичних ідей, навчає як юних киян і молодь, так і дорослих, як користуватися необхідними інструментами в розумному місті.

Це перший на сьогодні онлайн-ресурс із застосуванням штучного інтелекту для навчання, зі своєю власною структурою, методологією та логічним поєднанням різноманітних порад із застосування інновацій та електронних сервісів, які працюють в інфраструктурі столиці вже зараз.

Для більш детального ознайомлення з навчальною платформою запрошуємо перейте за посиланням і розпочати навчання: https:// smartcityschool.com/

Інформаційний ролик

Smart City School 01

Smart City School 02