Освітній табір «Академія приватності»

12-16 жовтня 2022 року проходитиме освітній табір «Академія приватності» у змішаному форматі (онлайн та офлайн у м. Києві). Детальніше про проєкт за посиланням.

Освітній табір «Академія приватності» — проект, спрямований на формування в Україні стандартів і системи викладання у закладах вищої освіти курсу із захисту персональних даних для підготовки фахівців у сфері права, кібербезпеки, охорони здоров’я, медіа та реклами.

Разом з українськими та іноземними експертами (менторами) викладачі закладів вищої освіти матимуть змогу поглибити знання у сфері захисту персональних даних та створити модельну програму курсу (силабус) із захисту персональних даних для українських студентів. У подальшому програма буде впроваджуватися в освітній процес.

Умови участі:

  1. Участь в «Академії приватності» є безкоштовною.
  2. Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням та очікувати, коли організатори зв’яжуться з вами.
  3. «Академія приватності» буде проводитися у змішаному форматі: онлайн та офлайн у Києві. Місце та час проведення буде повідомлено окремо.
  4. З будь-якими питаннями щодо участі в «Академії приватності» звертатися за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.