Запрошуємо на курс «Англійська для викладачів»!

Реєстрація: до 8 жовтня
Курс триватиме: 4 місяці (з жовтня по січень) з можливістю отримати сертифікат у разі його успішного завершення
Формат: онлайн-зустрічі в Zoom та робота в Google Classroom
Тривалість занять: 80 хвилин двічі на тиждень
Розклад для групи рівня А2: понеділок-четвер, 14:00
Розклад для груп рівня В2: вівторок-п’ятниця, 11:50 та 18:30
Вартість курсу: 2000 грн за 4 місяці
Контакти:  067-725-3474 (Катерина), Центру програм з лідерства служіння Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

У 2022 році не потрібно переконувати у важливості й перевагах володіння іноземною мовою. Англійська мова, як міжнародна, відкриває безліч можливостей та є незамінним способом комунікації з усім світом. Тому раді повідомити, що Центр програм з лідерства служіння розпочинає новий набір на курс «Англійська для викладачів». 

«Англійська для викладачів» - курс для усіх співробітників Університету, які бажають вдосконалити свої знання англійської. На курсі ви вивчатимете лише живу англійську мову в міні-групі до 6 осіб. Ми допоможемо вам подолати мовний бар’єр, опанувати актуальну лексику й граматику, яка точно знадобиться в майбутньому. 

На заняттях працюватимемо з підручником, відео- та аудіо-матеріалами, виконуватимемо домашні завдання на інтерактивних платформах, особлива увага буде приділятись розмовним навичкам.

Реєстрацію відкрито в групи рівнів Pre-Intermediate (A2) та Upper-Intermediate (B2). За необхідності команда Центру допоможе визначити рівень англійської.

Викладачка курсу - Катерина Фреган, координаторка освітніх програм Центру програм з лідерства служіння, випускниця Інституту Філології за спеціальністю “Англійська мова та література” з трирічним досвідом викладання англійської мови як іноземної.

Важливо! Дні та час занять незмінні. Відтак просимо реєструватись, якщо ви точно зможете відвідувати заняття.

Для реєстрації заповніть форму відповідно до вашого рівня:

Реєстрація триває до 8 жовтня.

Відгуки наших учасників:

  • Курс допоміг мені почати краще говорити, менше боятися). Також мені було дуже корисно відкрити різні онлайн можливості, інтерактивні вправи, які нам задавала Катя, тож я розвивалася в різних напрямках).
  • Щиро вдячна Центру і особисто нашій чудовій викладачці Катерині Фреган за можливість вдосконалити свої знання! Щоразу з нетерпінням чекала занять, на яких поєднувалися різноманітні форми роботи: і живе спілкування, і завдання з граматики, і засвоєння лексики з аудіо- та відео-матеріалами. Особливо відзначу ділову і водночас приємну атмосферу занять, яку створювала наша Катя! Професіоналізм і творчий підхід до занять, використання сучасних методик, вимогливість і толерантність гармонічно поєднуються в її роботі з аудиторією!
  • Я в цілому задоволена: Катя використовує різноманітні ресурси і я покращую ще й свої знання різних онлайн засобів.