Засідання комунікативного клубу «Креативна середа» з вітамінами для душі

Вітаю вас, шановні друзі!

 

Світлій пам’яті Героя, захисника України Михайла Паламарчука

Час спливає швидко і  вже майже рік минув з нашої останньої зустрічі у комунікативному  клубі «Креативна середа»

У кожного з нас були нелегкі часи: ми пройшли і продовжуємо проходити випробування на міцність духу! Усі ми отримали певний досвід за цей час: по іншому почали сприймати звичні речі, по різному почали ставитися до знайомих та не знайомих людей, змінили або навпаки не зрадили своїм цінностям!

Досвід кожного є особистим, унікальним і важливим саме для нього! Тож зустрічаємось і обговорюємо Поради що до вітамінізації душі!!!

Завдяки комунікації ми намагалися бути корисними один для одного, підтримувати і допомагати. Але іноді ставалося так, що нам ніби бракує потрібних слів, або слова, які ми кажемо не допомагають, а навпаки дратують людей. Ми відчували себе виснаженими, як після хвороби, коли організм потребує вітамінів та свіжого повітря! Впевнена, що кожному з нас  потрібна ментальна та душевна вітамінізація !

Тому тема нашої зустрічі так і називається Вітаміни для душі

Пропоную зустрітися і поговорити про те:

  • Які слова і фрази не працюють і чому
  • Як побудувати комунікативну підтримку
  • Які «Вітаміни» потрібні нам для душі

Нагадую, що наш клуб є професійним неформальним простором, який створено з метою надання можливості спілкуватися на актуальні теми, знаходити рішення у складних професійних і життєвих ситуаціях, ділитися досвідом, думками, пропозиціями.

Ведуча клубу: Шаповаленко Наталія, молодший науковий співробітник ННЦ розвитку персоналу та лідерства, тренер соціально-психологічних тренінгів, практичний психолог-консультант.

Чекаємо на зустріч , яка відбудеться 26 жовтня 2022 року, 15:00-16:00 год.

РЕЄСТРАЦІЯ