Вручення дипломів випускникам магістерських освітньо-професійних програм

29 грудня 2021 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулися урочистості, присвячені врученню дипломів випускникам магістерських освітньо-професійних програм.

Дипломи отримали 722 випускника Університету, які навчалися у восьми освітніх структурних підрозділах на 42 освітньо-професійних програмах.

У вітальному слові ректор Університету Віктор Огнев’юк зауважив, що навчання у магістратурі дає не лише знання, а й великий соціальний досвід. “Інвестиція у свій розвиток – це найкраща інвестиція! Не зупиняйтеся, вчіться далі! Нових успіхів і звершень Вам”, – побажав випускникам Віктор Олександрович. Вітаємо студентів із завершенням навчання! Віримо, що отриманий у нашому Університеті диплом засвідчує ґрунтовні знання, соціальні навички, необхідні для роботи за фахом, для подальшої успішної кар’єри та особистісного становлення! Бажаємо Вам, випускники, оптимізму, натхнення, наполегливості, перемог, реалізації всіх задумів і проєктів. Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії! Нехай Вам щастить!