Конкурс есе «Мій університет Грінченка»

«Яким я бачу Університет Грінченка?... Відповідаючи на питання, перше, про що хочеться зазначити: Університет Грінченка – це інновації. Навчаючись уже четвертий рік, я можу з впевненістю говорити про висококваліфікований викладацький склад, який вміє донести матеріал навіть до вкрай пасивного студента. По-друге, - це особливе оточення. Моя вдячність Університету не має меж, коли я згадую людей, яких зустріла… Це перше кохання, яке залишиться у моєму серці назавжди…. Це майбутнє...». Такими думками про альма матер поділилась володарка Гран-прі конкурсу есе «Мій університет Грінченка» студентка Факультету української філології, культури і мистецтва Олександра Кабакова.

144 учасники конкурсу емоційно, щиро, з натхненням написали   про Університет, про будні і свята, викладачів і друзів, здобутки і плани... Найактивніше творчим доробком поділилася студентська молодь факультету педагогічної освіти (47 есе), факультету журналістики (24 есе), факультетів української філології, культури і мистецтва та факультету соціально-гуманітарних наук (по 13 надісланих мініатюр).

Суворе, але справедливе журі, оцінивши роботи, визначило переможців. Перше місце посіли есе, написані студентками Факультету педагогічної освіти Вікторією Бородюк, Факультету української філології, культури і мистецтва Іриною Гордійчук, Факультету журналістики Софією Ільченко.

Друге місце – Факультету журналістики Кариною Доламанжи, Факультету суспільно-гуманітарних наук Андріаною Мисишин, Факультету журналістики Дар’єю Гладких.

Третє місце поділили здобувачки освіти  Факультету психології соціальної роботи та спеціальної освіти Анастасія Шумська, Факультету журналістики Марія Кочетова, Факультету суспільно-гуманітарних наук Марія Юхименко та Факультету журналістики Анна Останіна.

Вітаємо переможців!

Україна переможе!