Загальноуніверситетський фестиваль-конкурс «Калейдоскоп культур»

З 06 по 26 березня 2023 року в Університеті Грінченка відбувся онлайновий фестиваль-конкурс «Калейдоскоп культур». Мета заходу: презентація та популяризація культури та культурних традицій народів різних країн, формування позитивних мультикультурних інтересів у студентської молоді Університету.  14 команд взяли участь у заході.

Для презентації країни  учасники фестивалю-конкурсу відзняли декілька відеороликів. Один з них містив інформацію про державний герб, прапор, гімн, географію, економіку, національний костюм, пізнавані символи, культуру країни. Переглянувши інші, можна було помилуватися виробами ужиткового та декоративно-прикладного мистецтва, отримати покрокову інструкцію приготування традиційної страви національної кухні. Найбільше емоцій, звичайно ж, викликали  відео з мистецькими номерами.

Роботи, надіслані на конкурс, оцінило суворе, але справедливе журі.

І місце посіли команди Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту та Факультету романо-германської філології.

ІІ місце – команди Факультету української філології, культури і мистецтва, Факультету права та міжнародних відносин і Факультету педагогічної освіти.

ІІІ місце – команди Факультету суспільно-гуманітарних наук і Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти.

Вітаємо переможців!

Україна Переможе!