Вручення дипломів випускникам Університету Грінченка

У період з 21 до 27 червня в Університеті Грінченка відбулися церемонії вручення дипломів випускникам тринадцяти факультетів та Фахового коледжу «Універсум».

Випускниками Університету стали 1356 студентів-бакалаврів та 61 магістр, які навчалися на 51 освітній програмі. 130 бакалаврів та 12 магістрів отримали дипломи з відзнакою! У Фаховому коледжі «Універсум» цьогоріч завершили навчання 215 студентів – 163 молодші спеціалісти та 52 фахові молодші бакалаври, які навчалися на 10-ти спеціальностях та 12-ти освітніх програмах. 25 випускників Коледжу отримали дипломи з відзнакою!

Зі щирими, теплими словами привітання та побажанням успішної професійної кар’єри й особистісного зростання звернулися проректор, голова комісії з реорганізації Олександр Турунцев, проректор з наукової роботи, голова Вченої ради Університету Наталія Віннікова, проректор з науково-методичної, соціально-гуманітарної роботи та лідерства Костянтин Бацак, проректор з науково-методичної та навчальної роботи Олексій Жильцов. До привітань долучися декани факультетів, завідувачі кафедр, циклових комісій, викладачі.

Промовці наголошували на тому, що грінченківська родина може пишатися випускниками 2023 року, котрі, незважаючи на виклики, які змінили життя кожного українця, – пандемію, повномасштабну війну – успішно завершили навчання, здобувши ґрунтовну освіту.

Слова вдячності та глибокої поваги до професорсько-викладацького складу, керівництва та співробітників Університету прозвучали у виступах випускників.

Дорогі випускники, щиро вітаємо Вас і бажаємо впевненості в собі, непохитної віри в успіх, у щасливу долю у вільній, переможній Україні!